برای حل مشکلات صنعت ساختمان، از ظرفیت تشکلها استفاده شود
رئیس اتاق ایران در دیدار با شورای مرکزی انجمن صنفی کارفرمایی کارآفرینان و سرمایهگذاران صنعت ساختمان، گفت: صنعت ساختمان از بخشهای مهم اقتصاد است و تلاش میکنیم با تاکید بر همافزایی، مسیر تشکلهای این حوزه بهبود یابد.
اتاق ایران از تشکلگرایی حمایت میکند
به همافزایی تشکلها تاکید میکنیم
از ثبت تشکلهای حوزه ساختمان در اتاق ایران حمایت میکنیم
در ادامه عبدالله مهاجر، عضو هیات رئیسه اتاق ایران هم گفت: صنعت ساختمان، کارآفرینان و سرمایهگذاران صنعت ساختمان ظرفیت بالایی دارند و ما استقبال میکنیم تا این تشکل در اتاق ایران بهطور رسمی ثبت شود. فعالان این حوزه باید کارت عضویت اتاق را داشته باشند تا اتاق مکلف شود که از آنها دفاع کند.
مسعود عرفانی، مدیر امور تشکلهای اتاق ایران هم گفت: انجمن صنفی کارفرمایی کارآفرینان و سرمایهگذاران صنعت ساختمان ایران اگر میخواهند در اتاق ایران ثبت شوند، درخواست خود را برای بررسی ارسال کنند؛ حتماً به این درخواستها رسیدگی و استقبال میشود.
اعضای هیات انجمن صنفی کارفرمایی کارآفرینان و سرمایهگذاران صنعت ساختمان تهران چه گفتند؟
در بخش اول نشست اعضای هیات انجمن صنفی کارفرمایی کارآفرینان و سرمایهگذاران صنعت ساختمان تهران از پیشینه تشکیل انجمن در تهران گفتند و از هیات رئیسه اتاق ایران درخواست کردند که انجمن صنفی کارفرمایی کارآفرینان و سرمایهگذاران صنعت ساختمان تهران در اتاق ایران بهعنوان تشکل رسمی حوزه مسکن ثبت شود. انتظار داریم بتوانیم از ظرفیت اتاق ایران در حوزه صنعت مسکن استفاده کنیم.
در این نشست عنوان شد که صنعت ساختمان بخش پیشران اقتصاد کشور است که 120 حوزه مستقیم شغلی و 1300 رسته صنفی با صنعت ساختمان ارتباط مستقیم و غیرمستقیم دارد.
همچنین عنوان شد که انجمن صنفی کارفرمایی کارآفرینان و سرمایهگذاران صنعت ساختمان تهران، تقاضای الحاق به اتاق ایران را دارند و خواستند در کمیسیونهای تخصصی اتاقهای سراسر کشور حضور داشته باشند و از ظرفیت شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی در طرح و پیگیری مسائل خود استفاده کنند.
در ادامه این نشست سیامک پیربابایی، پژمان جوزی و آرش پیوندی از مشکلات صنعت ساختمان گفتند. سیامک پیربابایی عضو هیات رئیسه انجمن صنفی کارفرمایی کارآفرینان و سرمایهگذاران صنعت ساختمان تهران گفت: صنعت ساختمان نقش مهمی در اشتغال و تولید ناخالص داخلی دارد و به شکوفایی اقتصادی منجر میشود لذا دولتها باید صدای این صنعت را بشنوند و برای مشکلات آنها اقدام کنند.
پیربابایی با اشاره به انتشار خبرهایی مبنی بر حضور چینیها در کشور برای سرمایهگذاری در صنعت ساختمان گفت: ما در صنعت ساختمان موافق ورود تکنولوژی و سرمایه خارجی به کشور هستیم، اما درباره حضور پیمانکاران خارجی در کشور نیازمند بررسی کارشناسی است.
او ادامه داد: باید به دنبال صنعتیسازی، ارزانسازی و مسکن اجتماعی همانند آنچه کشورهای توسعهیافته انجام دادهاند، باشیم. قیمت مسکن اساسی الگوی جهانی دارد و قطعاً با نرخهایی ساخته شود که بتوان بهصورت آبرومند در آن زندگی کرد.
پیربابایی به نقش صنعت ساختمان در اشتغالزایی، تولید ناخالص داخلی هم اشاره کرد. متأسفانه به سرمایهگذاری در این صنعتی بیتوجهی میکنند و تبعات تصمیمات نادرست دامن دولت را گرفته است.
دیدگاهتان را بنویسید